Addiva Elektronik är en del av Addiva-EEPAB Gruppen som erbjuder ditt företag utveckling, produktion och förvaltning av digitala lösningar från sensorer till molntjänster. Addiva Elektronik erbjuder specialistkompetens inom elektronikkonstruktion och programmering av inbyggda system. Vi levererar anpassad konceptutveckling efter ditt företags specifika krav och önskemål.

Närhet till utveckling och produktion

Genom vår nära sammarbete med de övriga bolagen inom gruppen kan vi tillsammans erbjuda en trygg utveckling från koncept fram till serieproduktion för att sedan ta ett förvaltningsansvar under produktens livslängd. Läs mer om våra tjänster.

VAD STÅR VI FÖR

Vårt mål är att förverkliga dina idéer med hjälp av teknisk innovationskraft, sunt affärstänk och ett hållbart synsätt på vår omgivning. Att hålla vad vi lovar, informera och leverera det som förväntas är grundpelare för oss. Vi vill ständigt utvecklas och strävar hela tiden efter ny kunskap och nya lärdomar. Förändringar ser vi som en möjlighet att utvecklas. Vi arbetar nära våra kunder med långsiktiga affärer som ska vara gynnsam både för våra kunder och för deras kunder.

KONTAKTA OSS