FROM SENSOR TO CLOUD

TJÄNSTER

FROM SENSOR TO CLOUD 

UX
Big Data
Integration
Plattform
UX
Big Data
Integration
Plattform
IoT System

ADDIVA AB

Addiva AB erbjuder konsulter med expertis kompetens inom systemutveckling, webbutveckling och utveckling av mobilappar.

Vi hanterar tjänster inom Big Data där vi erbjuder dataanalys och integration med en säker informationshantering som ger ditt företag ständig tillgång till det senaste beslutsunderlaget. Vi implementerar UX för ett användarvänligt och effektivt IT-system samt Plattform som ett beprövat grundsystem.

PRATA AFFÄRER

Sedan 2006 hjälper Addiva våra kunder med tekniska lösningar genom att leverera utveckling, produktion och förvaltning inom IT-system. Vi kombinerar ingenjörsverksamhet, IT och elektronik. Vi finns i Mälardalen med säte i Västerås och Stockholm. Idag är vi ett växande team på drygt 70 medarbetare såsom säljare, systemarkitekter, forskare, systemutvecklare, managementkonsulter och projektledare som brinner för teknik, affärer och människor. Addiva ingår i Addiva-EEPAB gruppen med totalt 140 anställda och en omsättning på drygt 150 miljoner kronor. Tillsammans kan vi erbjuda teknik ifrån sensor till molntjänst.

VAD VI STÅR FÖR

Vårt mål är att förverkliga dina idéer med hjälp av teknisk innovationskraft, sunt affärstänk och ett hållbart synsätt till vår omgivning. Att hålla vad vi lovar, informera och leverera det som förväntas är grundpelare för oss. Vi vill ständigt utvecklas och strävar hela tiden ny kunskap och nya lärdomar. Förändringar ser vi som en möjlighet att utvecklas. Vi arbetar nära våra kunder och grunden i sunda affärer är att skapa oberoende där vi arbetar med långsiktiga affärer som ska vara gynnsam både för våra kunder och för deras kunder.

Läs mer om vad vi gör

Några av våra kunder

DIN FRAMTID BÖRJAR HÄR