Har du en marknadsidé men vet inte riktigt hur du skall förverkliga den?

Nu har du möjlighet att komma till Addiva Tech Center och vidareutveckla ditt företag tillsammans med våra duktiga företagsledare, affärsutvecklare, lösningsarkitekter, elektronikkonstruktörer, robotikingenjörer och mjukvaruutvecklare.

Vad ingår?

På Addiva Tech Center får du en kontorsplats och tillgång till ett elektroniklabb och montageyta där du kan förverkliga dina produktidéer. Du har samtidigt tillgång till rådgivning från våra elektronikkonstruktörer, mjukvaruutvecklare och en direkt kontakt med två fabriker med produktionskapacitet inom elektronik och el/automations produkter upp till 1000VAC.

Dessutom

Får du tillgång till ett mentorskap med rådgivning och utveckling av ditt företag från våra innovatörer som har lång erfarenhet av att bygga upp och driva framgångsrika företag i Mälardalen.

Addiva Tech Center erbjuder dig en flexibel lösning efter dina behov i uppstarten och utvecklingen av ditt företag samt ett etablerat affärsnätverk där du får möjlighet att realisera dina idéer och få ditt företag att växa i den takt du själv vill.

Addiva har ett nära samarbete med Almi Företagspartner i Mälardalen som jobbar med företagslån, riskkapital och affärsutveckling. En del av Almis verksamhet är att vara med och stödja utvecklingen av innovativa idéer både via rådgivning, stöd och lån. Detta möjliggör att du med våra gemensamma resurser får en riktig bra start på ditt företagande.

Start upp erbjudande!

För 30 000 kr erbjuder Addiva Tech Center nystartföretagare en kom igång period på 6 månader där ni får möjlighet att realisera era idéer och kan nyttja vår expertis i form av design, konstruktion och programmering. I start upp erbjudandet ingår även 10h djupare konsultation där vi kan hjälpa dig med konstruktion, programmering och produktutvecklingen av dina idéer.

I avgiften ingår kontorsplats, datanätverk, konferensrum, labbutrymme, produktionsyta, fika och lunchutrymme samt ett stort nätverk av kunniga medarbetare inom företagsledning, affärsutveckling, lösningsarkitektur och produktutveckling.

Låter det intressant?

Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret till höger.

Beskriv kort din verksamhet och hur du tror att Addiva Tech Center kan hjälpa dig, så hör vi snart av oss!

[contact-form-7 id=”1435″]