Elektronikkonstruktör

Vill du jobba med embeddedutveckling
i framkant?

Addiva Elektronik AB är ett av fyra bolagen som ingår i Addiva-EEPAB gruppen där vi tillsammans erbjuder företag produktion och digitala lösningar från sensorer till molntjänster. Addiva är idag ett gäng passionerade medarbetare som driver utvecklingsarbete inom elektronik, där vi konstruerar och förvaltar för produktion med högsta kvalité och säkerhet. I samverkan med branschkollegor, högskolor och universitet samt med våra duktiga medarbetare kan vi på Addiva växta och göra skillnad.

Addiva Elektronik AB utvecklar inbyggda system. Vi arbetar både med inhouseprojekt där vi tar helhetsansvar och med konsultverksamhet då vi arbetar i våra kunders organisationer som specialister eller kapacitetsförstärkning.

Vi söker elektronikutvecklare!

Du skall vara civilingenjör inom robotik eller elektro med minst några års erfarenhet, alternativ ha lång erfarenhet av elektronikkonstruktion. 

Som elektronikutvecklare får du vara med och utveckla i flera olika branscher i projekt i teknikens framkant. Du skall vilja utvecklas och gilla att lära dig nya tekniker. Vi använder Altium som utvecklingsmiljö.

Meriter:

CAN, Bluetooth, ARM, PowerPC, FPGA, PIC….. Altium, Prototyputveckling, schema, komponentval, 

embeddedprogrammering, EMC, testing av elektronik.

Anställningstyp: Heltid

Yrkesnivå: Senior

Peter Krantz
peter.krantz@addiva.se
021-4712151
070-8672457