LÄR KÄNNA OSS

Vi är ett växande team som sätter teknik, affärer och människor i centrum. Vi är också en grupp människor som bestämt sig för att ha kul på jobbet och vi vill skapa en trivsam arbetsmiljö där vi utvecklas tillsammans.

Vi kombinerar kunskaper inom en rad skilda ingenjörskompetenser, IT och mjukvara. Innovationskraft, kvalitet och kreativitet är våra ledord. Addiva AB ingår i Addiva-EEPAB Vår konsulter har kompetens inom både utveckling, produktion och förvaltning.

VÅRA Kärnvärden

Sunda affärer

Vi arbetar med långsiktiga affärer som skapar nytta för våra kunder och deras kunder.

Tillgänglighet

Vi arbetar nära våra kunder och är tillgängliga från projektstart till avslut. 

Affärsnära

Vi finns nära våra kunder och delar fram- och motgångar tillsammans. 

Oberoende

Vi överför vår kompetens så att våra kunder kan vara oberoende av oss efter avslutat projekt. 

VÅR HISTORIA

Sedan 2006 erbjuder vi systemlösningar och tjänster inom utveckling, produktion och förvaltning för produktutveckling och affärsstödjande system. Vi kombinerar ingenjörsverksamhet, IT och elektronik. Vi finns i Mälardalen med säte i Västerås och Stockholm. Idag är vi ett team på drygt 70 medarbetare såsom säljare, systemarkitekter, forskare, systemutvecklare, managementkonsulter och projektledare som brinner för teknik, affärer och människor. Addiva ingår i Addiva-EEPAB gruppen med totalt 140 anställda och en omsättning på drygt 150 miljoner kronor. Tillsammans kan vi erbjuda teknik ifrån sensor till molntjänst.